СУБСИДІЯ ЗРОСЛА

449

По дві тисячі гривень: у Мінсоцполітики назвали середній розмір субсидії. Та якщо тарифи на житлово-комунальні послуги будуть зростати, то і виплату збільшать. Про це повідомила міністерка соціальної політики Марина Лазебна. Тож чи достатня ця сума?

Дві тисячі гривень. Саме такий середній розмір субсидії на оплату житлово-комунальних послуг встановили у Міністерстві соціальної політики.

Щороку із початком нового опалювального сезону у Хмельницькому збільшується кількість заявок на отримання субсидії. Та цього року у зв’язку із збільшенням соцвиплат та заробітної плати нових отримувачів буде небагато, кажуть в управлінні соцзахисту. Отримання субсидії не передбачається наступним категоріям населення.

А от чи вистачить двох тисяч аби перекрити хоча б частину недешевої комуналки? За розрахунками управління соцполітики пенсіонерам достатньо такої суми.

Та якщо кишеня споживача не в змозі оплатити комуналку в зв’язку із збільшенням тарифів, то звернутися за субсидією можна у будь який зручний час.

" " " "