Сучасна школа створюється поступово

1572

Нові вбиральні, сучасна протипожежна система та швидкісний інтернет. Понад рік в Хмельницькій школі №25 втілюється низка проєктів, які покликані змінити шкільний простір. В основі закладені оздоблювальні роботи та покращення матеріально-технічної бази навчального закладу.  В умовах карантину фінансування не зупинилося, тому нині школа має дещо інший вигляд.

Протягом останніх кількох років Хмельницький освітній простір зазнав значних змін. У місті масово відкриваються спортивні майданчики, школи забезпечуються сучасною технікою та дидактичними матеріалами, створюється креативний простір для навчального процесу. Паралельно із цим ведуться інші роботи, які на перший погляд зовсім не помітні для звичайного відвідувача. До прикладу, понад рік у школі №25 ремонтували вбиральні. Там відмовилися від косметики, а зробили капітальний ремонт. Загалом це чотири поверхи, по три туалетні кімнати на кожному. Нині залишилося встановити перегородки.

Також навчальний заклад оснащали сучасною протипожежною сигналізацією. Поки вона єдина у місті.

Загальна вартість – понад 800 тисяч гривень. Вона реагуватиме на задимлення, запилення та безпосередньо на вогонь.  Сигнал про можливі порушення у роботі навчального закладу передаватимуться напряму до міського управління надзвичайних ситуації.

Паралельно із її встановленням було прокладено швидкісний інтернет. Нині в умовах дистанційного навчання такі зміни надзвичайно актуальні. Кошти на це було виділено із міського бюджету.  Із новинок ще й відеоспостереження в коридорах, їдальні та спортзалі.

" " " "