Суд над Криваком знову не відбувся.

1852

Знову перенесли.  Апеляційний суд Хмельницької області вкотре відстрочив розгляд справи, у якій фігурує  секретар міської ради Михайло Кривак. Нагадаємо, суд першої інстанції виніс   рішення не на користь обвинуваченого. Секретаря міської ради визнали винним  у керуванні авто в нетверезому стані,  перезначили штраф та позбавили права керування автотранспортом на один рік.

Першим в судову залу зайшов Михайло Кривак, слідом  – його захисник.  Не погоджуючись із рішенням суду першої інстанції, секретар міської ради подав апеляцію.

Нагадаємо, в січні поточного року Михайла Кривака зупинили працівники поліції. Секретар міської ради їхав з неувімкненими фарами в темну пору доби. Згодом поліцейські виявили у посадовця і ознаки алкогольного сп’яніння.

Розгляд справи був недовгим. Після кількох хвилин виступів захисник надав клопотання щодо чергового  перенесення справи. Каже, хоче детальніше ознайомитися із результатами  перевірки приладу, яким виявляли ступінь алкогольного сп’яніння у його підзахисного.

Суд дане клопотання ухвалив. Та призначив нову дату розгляду.

" " " "