Суддівський семінар з баскетболу у Хмельницькому

1255

Правила заслону, неспортивний фол та три кроки замість двох у пробіжці. У Хмельницькому відбувся суддівський семінар з баскетболу. Його учасники це – молоді арбітри з Тернополя, Івано-Франківська та, звісно, Хмельницького. А ось власним досвідом у суддівській спортивній практиці ділився рефері міжнародної категорії – Сергій ТислЕнко. Для молодих колег він розповідав про найактуальніше у баскетболі – правила пробіжки, заслон, гру без м’яча та неспортивний фол.

Нещодавно у Хмельницькому відбувся суддівський семінар для молодих арбітрів. Його учасники це – майбутнісуддіабо ж тільки початківці з Тернополя, Івано-Франківська та, звісно, Хмельницького. А ось роль лектора дісталася СергіюТисленку.

Сергій Тисленко – арбітр міжнародної категорії та професіонал своєї справи. З молодими колегами вирішив поділитисявласним досвідом у суддівській спортивній практиці.

Валерій Халавчук, до прикладу, на семінар прийшов, аби дізнатися більше про гру без м’яча. Втім, зізнається, молодий суддя, усе, що розповідає Сергій Тисленко – цікаво та пізнавально.

А тому, каже Валерій, послухати того, хто у суддівській практиці – професіонал, – корисно. Більше того, на семінарі для молодих арбітрів говорили про найактуальніше у баскетболі – правила пробіжки, заслон, гру без м’яча та неспортивний фол.

А ось вивчити правила це ще не означає бути професіоналом, переконаний Сергій Тисленко. Окрім знання, потрібно любити справу, якою займаєшся і, звісно, бути об’єктивним.

" " " "