Судові охоронці продовжують відточувати навики

345

Напади на суди у Дунаївцях та Кам’янці. Судові охоронці продовжують відточувати навики. У них нині – посилений вишкіл. Все заради того, пояснює командування Теруправління, щоб хлопці не лише на словах, а й на ділі були готові захищати храми Феміди.

У Дунаївцях – неспокійно. Невдоволені рішенням суді захоплюють храм Феміди. Чоловіки – радикально налаштовані, ймовірно, мають зброю.

Агресивний напад відбивають судові охоронці. Вони продовжують відточувати навики у будівлях судів на теренах всієї області. Нині посилений вишкіл – на території Дунаєвецького суду.

Судові охоронці затримали порушників. За легендою радикально налаштованих чоловіків передали у руки поліції. Правоохоронці ж їх відвозять до відділку для з’ясування усіх обставин.

Щодо бійців ДСНС, то, за легендою, у Дунаєвецькому суді не лише бунт. У будівлі виникла пожежа. Вогнеборці з другого поверху рятують працівника, який не зміг вчасно вибратися із задимленого приміщення.

А це уже суд у Кам’янець-Подільському. На його базі судові охоронці також провели навчання. Вишкіл ускладнювався сомою конструкцією будівлі. Вона збудована у 40 роках, має надто вузькі коридори. Судовим охоронцям довелося змінити тактику дій. Бійці зорієнтувалися і відбили напад. Тим самим вберегли не лише працівників суду, а й себе самих.

" " " "