Судові охоронці завітали у Вовковинецьку школу-інтернат

790

Дива до дня Святого Миколая. Судові охоронці завітали у Вовковинецьку школу-інтернат. Для вихованців закладу охоронці Феміди підготували невелике свято та торбу з подарунками. Працівники управління на кілька годин змінили робочі кабінети на сцену, а замість форми з погонами приміряли ролі Миколая та Зими.

Поки в актовій залі збираються дітлахи, за кулісами останні приготування. Судові охоронці розспівуються. За мить розпочнеться святкове дійство.

Вперше у життісиву бороду та червоного кожуха приміряв Василь Стецюк. Цього дня вінуролі Святого Миколая. У реальному житті – начальник відділу матеріально-технічного забезпечення.

У тандемі з паном Василем дарує дітям радість Віта Капустінська. Сьогодні вона у ролі Зими. А осьна роботі – провідна спеціалістка одного з відділів.

На сцені радість та веселощі. Усі співають, танцюють та грають у цікаві ігри. Цього дня подарунки із величезної торби отримує кожен малюк.

Цього року судові охоронці робочі кабінети змінили на сцену, а замість форми з погонами приміряли казкові ролі не вперше. Втім, обіцяють, попереду ще багато свят і вони не оминуть жодного. Вже за кілька днів у Вовковинецьку школу-інтернат завітають знову.

" " " "