Сухо та комфортно: у 2021-му в місті з’явиться мінімум 6 нових зупинок

655

В 2021-му році в Хмельницькому з’явиться як мінімум 6 нових зупинок громадського транспорту. Рішення про дозвіл на їх спорудження прийняли наприкінці жовтня на черговому засіданні міськвиконкому. Найцікавіше те, що обласному центру вони не вартуватимуть ані копійки, адже, як і попередні нові зупинки, а їх 32, будуть облаштовані за кошти підприємців.

Не захищає ні від дощу, ні від сонця і геть некомфортна. Зупинку на вулиці Соборній городяни бажали б бачити зовсім іншою.

Незабаром, власне, зовнішній вигляд цієї зупинки зміниться. В 2021-му році в Хмельницькому з’явиться як мінімум 6 нових. Рішення про дозвіл на їх спорудження прийняли наприкінці жовтня на черговому засіданні міськвиконкому. Зупинка на Соборній – в переліку.

Виглядатиме нова зупинка як і інші, споруджені раніше. Таких в місті наразі є 32. Їх поступово встановлюють не лише у центрі, а й у віддалених мікрорайонах. Причому Хмельницькому це не вартує ані копійки. Вкладаються підприємці.

До слова, цьогоріч на зупинках додатково облаштували три цифрових табло, два замінили. На Либідь Плазі та Ощадбанку встановили більші й зручніші екрани. Крім цього, у органах Нацполіції знаходяться документи на погодження іще трьох. Щодо зупинок, то у 2020-му їх встановили аж 10. І це ще не все. До кінця року у планах – плюс дві.

" " " "