Світла пам’ять: війна на Донбасі забрала життя морпіха з Хмельниччини

Василь Кравченко із Ізяслава отримав смертельне поранення, перебуваючи на бойовому чергуванні

1644

Вчора, 20 липня, на сході України Хмельниччина втратила одного зі своїх синів – 26-річного жителя Ізяслава Василя Кравченка. Про це повідомило “Суспільне”, посилаючись на повідомлення Ізяславського районного військомату.

Трагедія трапилася на Маріупольському напрямку. Перебуваючи на бойовому чергуванні на водному опорному пункті, 26-річний морський піхотинець з Хмельниччини отримав смертельне поранення.

Старший матрос Василь Кравченко з 2018 року ніс службу за контрактом у 503-ому окремому батальйоні морської піхоти військової частини  А1275, постійне місце дислокації якої знаходиться в місті Маріуполь.

В ході бойового чергування розпочався бій. Ворог застосовував гранатомети та стрілецьку зброю, внаслідок чого старший матрос Василь Кравченко отримав наскрізне кульове поранення голови, яке не залишило йому жодних шансів на життя.

Читайте також: Учасникам ООС компенсують 50% від вартості навчання у Хмельницьких ЗВО

Василь Кравченко родом з Ізяслава. Тут проживають. У квітні нинішнього року він одружився з коханою дівчиною з Маріуполя. Дітей молоде подружжя ще не встигло завести. Ховатимуть загиблого воїна у рідному Ізяславі.

" " " "