Свято Миколая відзначили у «Берізці»

1690

Подарувати частинку добра. З нагоди свята Миколая співробітники силових відомств Хмельниччини завітали у дитячий будинок «Берізка». Нині у закладі виховують близько сотні діток віком від народження та до семи років. Крім одягу та взуття дорослі тішили малечу солодащами. Ті, своєю чергою, влаштували для силовиків справжнє театральне дійство.

П’ятирічний Денис, вихованець Хмельницького будинку дитини, разом із друзями ретельно готувався до Свята Миколая. Для гостей хлопчик підготував віршик, адже 19 грудня відвідувачів у закладі не бракує.

У дитячому будинку «Берізка» нині виховують трохи більше ніж сто малюків віком від народження до семи років. Приєдналися до своєрідного відзначення Дня дитини представники чи не всіх силових структур. До вітань з нагоди свята Миколая долучилися і співробітники служби безпеки. Працівники Хмельницького управління передали для малечі солодощі та одяг. За словами головної лікарки закладу Катерини Горин, діти починають готуватися заздалегідь, адже люблять, коли їх відвідують дорослі.

А зараз у центрі уваги справжнє театралізоване дійство. Дівчатка, у ролі сніжинок, зображають зимову хурделицю.

Співробітники місцевого управління СБУ підтримують будинок дитини вже близько 25-ти років. Тож бачаться з малюками постійно. Знають чи не весь персонал закладу та тутешню малечу.

Які б не були комфортні умови у закладі, усе ж тутешні вихователі сподіваються, що усі їх вихованці матимуть родини.

" " " "