Свято Незалежності у Чорному Острові

578

Центральна площа селища Чорний Острів переповнена людьми у вишиванках. Майорять тут і патріотичні кольори, адже громад святкувала два свята одночасно – День Державного прапора України та День Незалежності займ 10000 онлайн. Поряд із площею – виставка робіт народних умільців та символічна виставка історії становлення української державності. Центральна бібліотека підготувала фотозону та свіжі видання, які нещодавно поповнили місцеві фонди.

Урочистості розпочались із винесення державного символу – прапора України. Голова громади каже, за час об’єднання вдалося зробити чимало. Попереду – ще більше планів. Адже за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка вдалося залучити державні кошти на розвиток територій.

Сергій Лабазюк, який був присутній на святі, привітав усіх жителів громади з двома державними святами. Та наголосив – історію творить кожен житель, тож саме гуртування та спільна мета допоможе Україні розквітнути.

Нардеп відзначив грамотами жителів, що допомагають своєю працею робити громаду успішною. Серед таких місцевий депутат Сергій Садовець. Він каже, робота в окрузі – завжди виклик. Але потрібно знаходити порозуміння.

Також від благодійного фонду Сергія Лабазюка грошові сертифікати отримали духовні громади та місцевий фольклорний колектив. Відзначили місцевих жителів і грамотами обласної ради.

" " " "