СВЯТО ПОДЯКИ

322

Подякувати Богу за все. З такою метою у Хмельницькому приватному ліцеї вчителі організували свято подяки. Його вже традиційно влаштовують в період, коли весь урожай уже зібраний.

Хмельницький приватний ліцей “Мої обрії” діє уже 6 років. Від самого створення однією із головних традицій закладу стало свято подяки.

У закладі дітей всіляко заохочують за добрі справи та слова подяки, адже переконані – так навколишній світ стає добрішим.

Для батьків та гостей свята першачки влаштували справжнє свято урожаю. Віршами діти дякували Богу, а піснями раділи за те що мають.

Діти – наше майбутнє, і бачити як вони усміхаються і дякують Богу за дари – це справжнє щастя, каже голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Приватний ліцей працює під патронатом Духовної ради Хмельницького. Християнських звичаїв учнів навчає освітній капелан. Щодня у молитві учні із ним згадують добрі справи, та просять благословіння.

У святковий день матеріально-технічна база закладу поповнилась. Голова Хмельницької обласної ради передала ліцею телевізор. Він полегшить роботу вчителів та зробить уроки більш цікавими.

" " " "