Симчишин до парламенту не йде.

1016

Націоналістичні організації  об’єдналися та йдуть на вибори. Так на своєму з’їзді сили об’єднали представники “Нацкорпусу”, ОУН, “Правого Сектору”, “Державницької Ініціативи Яроша” і “Конгресу Українських Націоналістів”. До першої п’ятірки об’єднання увійшли Олег Тягнибок, лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький,  засновник «Правого сектору» Дмитро Ярош, голова «ПС» Андрій Тарасенко, а також колишній кандидат у президенти Руслан Кошулинський. Хмельницькі націоналісти, хоч не за партійним списком, але також йдуть на вибори. Так, довгий час ходили чутки про те, що до Верховної Ради балотуватиметься наш міський голова Олександр Симчишин. Тож очільник міста зібрав журналістів, щоб розставити всі крапки над «і».

Йде чи не йде до парламенту Хмельницький міський голова? Це питання вже не один день обговорюють в місті. Тож Олександр Симчишин запросив журналістів на брифінг, де розповів – чи збирається покидати посаду міського голови заради великої політики.

Олександр Симчишин запевнив, не зважаючи на великі шанси перемогти, згідно проведених опитувань, свою посаду не полишить.

Та все ж «команда Симчишина» до парламенту балотуватиметься. Як зазначив міський голова, роблять це, аби мати захист інтересів Хмельницького на рівні Верховної Ради та лобі, яке залучатиме бюджетні кошти на об’єкти, які створюються в місті. Ставку зробили на Віталія Діденка. Саме він балотуватиметься по 187 – му округу. Кандидат в народні депутати запевнив, буде працювати на користь міста Хмельницького та відстоювати інтереси громади округу.

Віталій Діденко неодноразово обирався до Хмельницької міської ради, діючим депутатом якої є й зараз. А в 2012-у йшов до Парламенту за партійним списком ВО «Свобода». Однак тоді партія отримала 25 мандатів у Раді, а у хмельничанина було 41-е місце в списку.

" " " "