Синдром Бабченка: у Хмельницькому кілер інсценував убивство чоловіка, якого замовила “колишня”

Операцію провели у повній таємниці, і все вдалося

1389

Передувала цій кримінальній історії банальна житейська ситуація, що трапляється на кожному кроці, інформує сектор комунікації поліції.

Подружжя підприємців, яке мало спільний бізнес, через конфлікти в сім’ї, розлучилося. Після розлучення колишній чоловік проживав у Хмельницькому, а його колишня половинка у Рівному.

Нажиті статки по-доброму поділити не вдалося. Тож подружжя вирішувало свої конфлікти у судах. Однак підприємлива 59-річна жіночка зметикувала,  що все можна вирішити набагато простіше, якби чоловіка не стало. От вона й вирішила знайти кілера, якому можна було б “замовити” свого колишнього благовірного.

Чоловіка, що зголосився виконати цю “процедуру”  за 4500 доларів, вона начебто знайшла ще в грудні минулого року. Однак про замовлення стало відомо правоохоронним органам. Вони ретельно планували та готували операцію, тримаючи її в таємниці.

Читайте також: Вбивство дворічної давності у Хмельницькому: обвинувачена каже, що справа сфабрикована слідством

Вбивство було майстерно розіграно. Жінка повірила в те, що душа її колишнього вже відправилась на небо, і віддала кілеру плату за виконане замовлення. От саме в момент передачі цих грошей їй і затримали.

Зараз вирішується питання про обрання рівнянці запобіжного заходу, і тепер точно все майн дістанеться колишньому чоловікові. А могли усе поділити полюбовно.

" " " "