Тарифи: чи зростуть ті, які формує міська рада?

556

Останнє за комуналку. Тарифи, які формує міська рада, не зростуть. Про це під час брифінгу заявив міський голова Олександр Симчишин. До завершення опалювального сезону ціни на теплопостачання та гарячу воду не зміняться. Щоправда, це стосується лише абонентів Південно-Західних тепломереж. Не зросте і вартість вивозу сміття. Які ще тарифи залишаться сталими?

Комуналка не зросте, а точніше тарифи, які формує міська рада. Найближчим часом не зміняться ціни на теплопостачання та гарячу воду. Щоправда, це стосується лише абонентів Південно-Західних тепломереж.

Південно-Західні тепломережі обслуговують близько 30% містян. Решту – Теплокомуненерго. Його тариф формує нацкомісія і змінює його кілька разів у рік. Аби цифри у платіжці жителів, до прикладу, Центру і Гречанбули приблизно однаковими, міська рада дотує різницю тарифів.

Саме завдяки дотації, каже міський голова, хмельничани мають один з найдешевших тарифів в Україні. Менше того, що є, бути вже не може.

Спецкомунтранс – ще одне підприємство, яке підтримує міська рада, а відповідно, формує тариф на сміття. Він, до слова, теж один з найнижчих в Україні. Таким, запевняє мер, і залишиться.

Тариф Водоканалу, як і Теплокомуненерго,теж формує нацкомісія.Тобто ціни на водопостачання та водовідведення не залежать від міської ради. Так саме- вартість газу та його транспортування.

Щодо тарифів, які формує міська рада, запевняє Олександр Симчишин, вони є і залишаться одними з найнижчих в Україні. Для цього, обіцяє мер, докладуть максимум зусиль.

" " " "