Телефонна лінія міської ради

1026

Традиційно,  у другий вівторок місяця, міські чиновники відповідають на запитання мешканців обласного центру.  Неналежне прибирання прибудинкових територій, відсутність інформаційних послух – головні теми, котрі турбували хмельничан.

З одним –  впоралися, почали підготовку до наступного. 6-го квітня в Хмельницькому завершився опалювальний сезон. Вже з цього тижня теплопостачальні компанії почали ремонт мережі до нового. У міській раді запевняють – роботи вистачає, це і заміна тепломереж, і модернізація котелень.

У міській раді кажуть, наразі очікують  на погашення боргів із державного бюджету, а їх, до слова, зібралося чимало. За субсидії та інші пільги держава винна місту близько двохсот мільйонів гривень. Цього разу доздвонювачів було небагато – за годину часу до міської ради звернулися лише кілька жителів. Окремих цікавила якість прибирання двірників.

Анатолій Нестерук каже, наразі комунальників катастрофічно не вистачає. Молодь зацікавити йти прибирати вулиці та прибудинкові території  – просто неможливо. Тому на цій роботі  працюють тільки люди, які вже досягли  пенсійного віку.

Аби місто було чистішим,  у міськраді запрошують хмельничан на загальноміську толоку з  21-го  квітня.

" " " "