ТЕМАТИКА – СЛУЖБОВА

365

Новий досвід! Живописці вищого професійного училища №25 взялися за декорування приміщень територіального управління Служби судової охорони. Майбутні художники створюють оригінальні картини на стінах реконструйованого спортзалу, який у жовтні відкриє свої двері як для співробітників, так і для вихованців міських спортивних шкіл. Командування впевнене, це чудова мотивація розвивати свої фізичні здібності.

З-під їхнього пензля вийшло чимало шедеврів, які нині прикрашають будівлі нашого міста. Із наймасштабніших – табір «Чайка» та патріотична стіна у Ружичній, довжина якої аж 176 метрів. Нині живописці ВПУ №25 отримують абсолютно новий досвід, розмальовуючи стіни для охоронців Феміди.

Зробити яскравішим новий спортивний зал вирішило командування теруправління після того, як закінчився капітальний ремонт приміщення. Рік тому він мав зовсім інший вигляд.

Тематика – службова, стиль – графічний реалізм. Впродовж тижня майбутні художники, озброївшись пензлями та фарбами творять яскраві полотна на стінах спортивної зали.

Усі малюнки зображені в одному стилі. Звісно, не обійшлося й без символіки. Так, на стіні  з’явилося два стяги – державний та Служби судової охорони.

Подібні ініціативи, кажуть у теруправлінні, реалізовуватимуть й надалі. Адже для учнів училища – це колосальний досвід, який знадобиться у житті.

У спортивному залі охоронці Феміди проводять чимало часу, заняття спортом інколи тривають по декілька годин. Тому такий проєкт, вважають, стане чудовою мотивацією не лише для них, а й для вихованців спортивних шкіл, аби розвивати свої фізичні здібності.

 

 

 

" " " "