Тепла їжа усім. Громадська організація «Територія добра Поділля» допомагає нужденним

844

Теплий обід тим, хто потребує. Громадська організація «Територія добра Поділля» піклується про бездомних, нужденних та самотніх літніх людей. Протягом тижня вони у різних мікрорайонах міста роздають їжу. За день до них приходить щонайменше 30 людей.

Теплі обіди просто неба. Щотижня представники громадської організації «Територія добра Поділля» виходять на вулиці міста, аби допомогти найменш захищеним верствам населення. Кожної середи вони приходять в парк імені Івана Франка, аби нагодувати людей. Нині у меню – гречана каша, буряковий салат та пиріжок. За кілька хвилин до них сходиться кілька десятків людей.

У кожного своя сумна історія життя. І частенько людям, які оступилися, збідніли, стали залежними або постарішали ніхто не допомагає. Тому активісти намагаються бодай трохи покращити їхнє становище.

Пані Марія має власну домівку. Нині жінці 81 рік. У неї є донька,  але з особистих причин та вирішила не допомагати літній матері.

Вперше за їжею прийшла пані Надія. Каже, просто випадково проголюючись парком  зустріла людей і вирішила скористатися безкоштовним обідом. Усі кошти витрачає на комуналку та ліки. Тому така допомога нині для неї актуальна, хоч і раз на тиждень.

" " " "