Теплі історії

469

Теплі історії про справжнє. Саме так називається збірка оповідань, авторкою яких є письменниця Ольга Саліпа. Нещодавно книга вийшла друком – письменниця чекала цієї події 6 років. Книга про те, як бути щасливим та цінувати кожну хвилину – саме таку основну думку видання виділяє Ольга Саліпа.

Видана збірка «Теплі історії про справжнє» – це сукупність оповідань, що написані ще 6 років тому. У кожному із них  – історії людей, стосунків та переживань. У деяких із них авторка Ольга Саліпа занотувала і автобіографічні спогади.

Основна мета видання – навчити кожного бути щасливим, цінувати миті та знаходити радощі у дрібницях. Навіть незважаючи на розчарування, біль та відчай.

У 2018 році книга отримала дозвіл на друк. Проте з різних причин вихід видання відкладався. І ось тепер читачі мають змогу ознайомитись зі змістом. Сама письменниця зізнається, чекання було того варте.

Після послаблення карантинних обмежень письменниця планує презентувати книгу в різних містах України. Тож чекає на зустріч із своїми читачами.

" " " "