Тепло знову тікає з Хмельниччини: погода на тиждень

Ще сьогодні на Хмельниччині буде сонячно і досить тепло, а вже завтра знову чекаємо вторгнення холоду

860

Теплі вихідні, що минули, вирішили потішити нас ще й сонячним понеділком. Та вже завтра, у вівторок, ситуація почне змінюватись. Нічна температура опуститься під нульову позначку, а денна буде відчутно меншою.

Водночас сонячну погоду змінить хмарна. Щоправда, завтра хмари ще не візьмуть наше небо суцільною облогою,  та вже із середи, 11 грудня, сонця стане менше . Воно лиш ненадовго прориватиметься крізь зимові хмари і кидатиме на землю скупе проміння. Грудень – що тут скажеш:(

Що стосується температури повітря, то сьогодні вдень синоптики обіцяють до +7-8 градусів. Та вже завтра під ранок ртутний стовпчик опуститься до -2 градусів. Завтрашній день також буде холоднішим – до +4 градусів. А на ніч, ймовірно, трохи задощить. Враховуючи, що під ранок температура знову опуститься нижче нуля, будьмо готові до ожеледиці.

Упродовж тижня температура знову коливатиметься між від’ємними позначками вночі і невеличким плюсом удень. Зате на вихідні синоптики знову обіцяють короткочасне потепління. Щоправда, на відміну від вихідних, що минули, наступні готуються прийти з дощем.

" " " "