«Територія жінки» від Ольги Саліпи.

1633

5 кімнат із лавандовим настоєм. У Хмельницькому відбулася презентація першої поетичної збірки Ольги Саліпи. Надихнувшись своїми читачами у фейсбуці, поетеса вирішила таки зібрати вірші в одну концепцію та надрукувати кілька сотень примірників.

У закутки жіночої душі через слово заводить поетеса Ольга Саліпа. Містянам вона презентувала першу поетичну збірку «Територія жінки». Вона писалася швидко – лише кілька місяців. Вірші від першої та до останньої сторінки наповненні власними історіями авторки.

Книга поділена на п’ять розділів. Кожен із них оповідає про певну кімнату у квартирі. Так авторка порівняла різні емоційні стани з «Кухнею» чи «Спальнею». Відповідно й кожна із них розповідає про різні думки. Деякі наповнені світлом та теплом, інші – переживанням, філософією та враженням від зовнішнього світу. Поетеса каже, у своїх віршах повністю оголила душу.

Допомагала створювати лавандовий настрій збірці місцева ілюстраторка Тетяна Лисик. Вона одразу відчула ліричний настрій, тому малювалося легко.

" " " "