Тест Мерфі у Політехнічному коледжі

2887

Героїчне випробовування. Спецпризначенці, патрульні поліцейські та студенти Політехнічного коледжу влаштували іспит на витривалість. Тест Мерфі, названий на честь американського військового, передбачає 1600 метрів бігу, сто підтягувань, двісті віджимань, триста присідань та знову 1600 метрів бігу. Жорсткий комплекс розробив сам лейтенант та виконував його у бронежилеті. «Морський котик» Майкл Мерфі загинув у 2005-му році, захищаючи рідну землю. Тож тепер у всьому світі у пам’ять про воїнів, що віддали життя за країну, тисячі сміливців проходять героїчне випробовування.

Тест не для слабких. Вперше на стадіоні Поліхеннічного коледжу бійці восьмого полку, патрульні поліцейські та студенти влаштували іспит на витривалість або, як ще кажуть, тест Мерфі.

Жорсткий тест розробив американський військовий лейтенант Мерфі. Комплекс вправ виконував самотужки, до того ж, у 10-кілограмовому бронежилеті. «Морський котик» Майкл Мерфі загинув у 2005-му році, захищаючи рідну землю. Тож тепер у всьому світі у пам’ять про воїнів, що віддали життя за країну, тисячі сміливців проходять героїчне випробовування.

У Хмельницькому тест Мерфі проходили командою у складі чотирьох учасників, бо ж головне, кажуть організатори, не спортивна складова, а патріотична.

Спершу, кажуть організатори, тест Мерфі мали проходити тільки студенти, втім, потім з’явилася ідея запросити силовиків. Вони для учнів – приклад, бо ж одні боронять країну на сході, а інші охороняють порядок у місті.

До тесту на витривалість, каже студент менеджменту Денис Гурин, його команда готувалася, щоправда на перемогу навіть не сподіваються, бо ж суперники не абихто, а бійці восьмого полку та копи. Перше місце, додає Денис, – не ціль, адже куди важливіше – пам’ять про героїв.

Іспит на витривалість, або тест Мерфі, цього року проводили вперше, тож згодом, сподіваються організатори, він стане доброю традицією. Щодо переможців, то все прогнозовано: перше місце – спецпризначенці, друге – патрульні, а далі – студенти коледжу.

" " " "