Трагедія на фестивалі повітряних куль в Кам’янці: один загиблий та п’ятеро травмованих

У Кам'янці-Подільському під час фестивалю повітряних куль одна з них впала з пасажирами

748

На Хмельниччині поліція розслідує остаточні причини та обставини трагедії, що трапилася в Кам’янці-Подільському під час фестивалю повітряних куль. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Трагедія трапилася вчора, 22 травня приблизно о 20:45 неподалік від села Кульчіївці.

За попередніми даними одна з повітряних куль, пролітаючи в районі сільського кладовища, зачепила високовольтну лінію електропередач та впала на землю. При цьому на борту перебував пілот та ще п’ятеро пасажирів – двоє чоловіків з Хмельницького, подружжя з Прилук та мешканець Кам’янець-Подільського району.

В результаті зіткнення з електромережею 53-річний житель прилук випав на кладовище. Пізніше медики його знайшли поки він ще був живий. Вони боролися за його порятунок, однак їхні зусилля виявилися марними. Інші ж пасажири отримали травми різного ступеню важкості, з якими їх госпіталізували до медичних закладів.

Читайте також: Свято Вишиванки у політехнічному коледжі

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області розпочали досудове розслідування за ч.3 статті 281 Кримінального кодексу України – порушення правил повітряних польотів.

Розслідування триває.

 

 

" " " "