Трагедія на узбіччі: на Хмельниччині легковик занесло на купу каміння

Дорожньо-транспортна пригода сталась опівночі на відрізку шляху між двома селами

4364

На Хмельниччині трагічний список аварій поповнився  іще однією жертвою. На трасі “Житомир-Чернівці” у Старокостянтинівському районі загинув 40-річний чоловік, йдеться у повідомленні прес-служби обласної поліції.

Трагедія сталась учора близько опівночі на дорозі між селами Старий Остропіль і Калинівка. Як з’ясувало слідство, 40-річний місцевий чоловік не зміг упоратись із керуванням свого “ВАЗ 2105”. У результаті некерований автомобіль злетів з дороги у кювет. Втім, і в такій ситуації можна було б уникнути летального випадку.

Читайте також: На Хмельниччині потрапив в аварію автобус із півсотнею пасажирів: на місці ДТП працює поліція

Однак у кюветі, як на те, лежала купа каміння, яка й зупинила автівку. У результаті, від сильного удару об каміння, автомобіль зазнав великих пошкоджень, а його водій загинув на місці аварії.

Ще одна ДТП із потерпілими сталась кількома годинами раніше також на трасі “Житомир-Чернівці”, але в Дунаєвецькому районі, неподалік від села Шатава.

Там на зустрічну смугу винесло автомобіль “Опель Вектра”, яким кермував 24-річний житель Кам’янця-Подільського.  Він врізався в легковик “Шевроле Лачетті”, за кермом  якого знаходився 20-річний хлопець із Чернівців.

В результаті зіткнення постраждали двоє 19-річних пасажирів “Шевроле”. У дівчини зламана ліва рука, у її ровесника-хлопця  – численні забої, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Обом потерпілим надали екстрену медичну допомогу та відпустили їх додому. Їхньому життю, на щастя, нічого не загрожує.

За фактами обох ДТП поліція проводить розслідування.

" " " "