Трагедія в Летичівському районі: господар загинув у палаючій хаті

В ході ліквідації пожежі в житловому будинку, рятувальники виявили бездиханне тіло власника оселі

1560

Напередодні на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про займання в одному з житлових будинків на Хмельниччині. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в селі Козачки, що в Летичівському районі. За вказаною адресою одразу вирушила чергова бригада надзвичайників з 15 Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події, вогнеборці встановили, що полум’я охопило майже 60 м2 житлового приміщення. Тож рятувальники не гаяли часу і взялися за проведення розвідки та гасіння будівлі.

Під час ліквідації пожежі було виявлено бездиханне тіло власника будинку – чоловіка 1979 року народження. Приблизно через пів години пожежу вдалося локалізувати, а ще через 10 хвилин її повністю ліквідували.

Вогонь встиг  знищити більшу частину приміщення, однак наслідки пожежі могли бути ще   страшнішими, оскільки в оселі було виявлено два наповнені балони. Під дією високих температур вони могли пошкодитись, що спричинило би потужний вибух. Вогнеборці охолодили балони та  евакуювали їх із будинку.

Читайте також: Пожежа автозаправки на Хмельниччині: рятувальники запобігли великій біді

На думку експертів, найбільш ймовірна причина займання – необережність під час паління. Однак усі остаточні причини та обставини інциденту встановлюються слідством.

" " " "