Трагічна ДТП у Теофіпольському районі: жінка намагалася зупинити свою машину

Біля одного із сіл Теофіпольського району водійка загинула, намагаючись зупинити свою машину

3161

Напередодні у Хмельницькій області в Теофіпольському районі сталася прикра ДТП, внаслідок якої загинула 47-річна жінка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент відбувся в районі села Коров’є, приблизно о 14:43. Отримавши повідомлення від місцевих жителів, на місце одразу ж рушили надзвичайники з 36 Державного пожежно-рятувального поста. Прибувши на місце події, вони вимкнули акумуляторну батарею, щоб запобігти можливому займанню автівки. За допомогою лебідки пошкоджений  транспортний засіб витягли з кювету на узбіччя дороги.

Читайте також: У ДТП на Хмельниччині травмувалася 8-річна дитина

Зясувалось, що причиною ДТП стала помилка 47-річної жінки – водійки автомобіля. Вона припаркувала автомобіль, але забула поставити його на гальма. Внаслідок цього він почав котитися по дорозі і жінка намагалась його зупинити. Це призвело до того, що її затисло між автомобілем і деревом. Ще до прибуття рятувальників водійку витягнули з пастки небайдужі очевидці події. Вони передали постраждалу у непритомному стані медикам, але вже через мить ті констатували її смерть.

Якщо ви теж, не дай боже, допустите подібні помилку – не намагайтеся зупинити свою автівку подібним способом. У крайньому випадку можете спробувати її наздогнати, пробратися на водійське крісло та натиснути на гальма.

" " " "