Тріщини у будинках та зіпсована дорога – жителі провулка Першотравневого просять заборонити проїзд вантажівок повз їх будинки.

873

 Тріщини у будинках та ями на проїжджій частині. Жителі провулка Першотравневого скаржаться на вантажівки, що курсують під вікнами. Кажуть, воюють за дорогу понад рік. Проте через активне будівництво там постійно курсують причепи із будматеріалами. Обїзну дорогу кермувальники ігнорують, бо вибирають коротший шлях. 

 Ігор Войтюк разом із сусідами воює з вантажівками не один рік. Каже, вже гуртом ходили у владні кабінети, аби тут встановили обмежувальний знак. На деякий час інтенсивний рух припинився – проте ненадовго.

 Як кажуть люди, водії їздять на великій швидкості – від цього страждають не лише будинки. Через вузький провулок мами із маленьким дітьми не мають куди зійти з дороги. Тротуару тут немає.

 Як кажуть в управлінні ЖКГ – люди дійсно звертались із скаргою.Проте заборонити рух на цій ділянці не можуть, бо провулок – єдина сполучна ланка між Верхньою Береговою та Нижньою Береговою.

 Тим часом будинки на болотяній місцевості продовжують давати тріщини. Адже раніше тихий район тепер обростає багатоповерхівками.

 

 

" " " "