Тролейбуси міста можуть перевести у режим спеціальних маршрутів

Конкретні терміни початку таких перевезень невідомі

2510

Транспорт Хмельницького можуть перевести в режим спецперевезень. Про це розповів заступник міського голови міста Хмельницького Андрій Бондаренко.

Оскільки в місті повністю припинило роботу маршрутне таксі, хмельничани користуються послугами тролейбусів. Але не всі охочі. Спочатку медики,  далі – працівники критичної інфраструктури, і тільки після них – решта пасажирів. Про такий алгоритм проїзду нагадують  у Хмельницькій міській раді.

Для працівників критичної інфраструктури запустили п’ять спецрейсів, які привозять людей з віддалених мікрорайонів до медичних закладів. Для такого перевезення пасажири мусять мати перепустки. Таких своєрідних квитків вже замовили та видали 10 тисяч. Планують видавати ще таку ж кількість перепусток. За словами Андрія Бондаренка, тролейбуси переведуть на режим спецперевезення тоді, коли всі працівники отримають перепустки.

Перепустки видає управління транспорту міськради керівникам підприємств, які працюють задля забезпечення життєдіяльності міста – лікарні, комунальні служби тощо.

" " " "