Троє випускників із Хмельниччини здали ЗНО на двісті балів.

1282

Відмінні знання. Троє випускників з області склали ЗНО на 200 балів. Двоє з них – випускники хмельницьких навчальних закладів. Ще один школяр із Шепетівки  показав хороші результати з математики.

Двіс­ті ба­лів з не­за­леж­но­го зов­нішнього оці­ню­ван­ня з ма­те­ма­ти­ки здо­був цього­річ­ний ви­пус­кник нав­чаль­но-ви­хов­но­го ком­плек­су № 1, що у міс­ті Ше­пе­тів­ці. Віктор Цвіль каже, що до тесту готувався із своєю вчителькою і на уроках і на індивідуальних заняттях. Математику вибрав, бо в майбутньому хоче стати програмістом і вступити до київського політехнічного інституту.

А це вже хмельницька школярка Катерина. Дівчина також полюбляє математику , посилено займається вивченням двох мов – німецької та англійської. Саме завдяки останній отримала максимальний бал на зовнішньому оцінюванні. Хоча  днем раніше випускниця захворіла, тож хвилювалась , аби здоров’я не підвело. Проте згодом виявилось – Катя показала відмінні знання.

Катерина отримала золоту медаль та вже планує вчитись у столиці.

А от вихованець Хмельницького багатопрофільного ліцею Михайло Бойко максимальних двісті балів  заробив на хімії. Готувався хлопець довго, та хвилювання всеодно не полишало.

Після  складання тесту випускник нетерпляче чекав оцінювання, та 200 балів стали приємною несподіванкою.

Хлопець мріє пов’язати своє життя із медициною, поки пробує свої сили у вступі до кількох профільних  вишів.

 

 

 

 

 

" " " "