Три десятки соціальних перемовників завершили навчання

918

 Ще три десятки соцперемовників зявилось на Хмельниччині. Інститут соціальних перемовників вже вдруге відзначає випускників. У громаді вони будуть такими собі місцевими помічниками дільничного і працюватимуть на упередження серйозних конфліктів та правопорушень.

Проєкт «Інститут соціальних перемовників» у Хмельницькій області впроваджується вже вдруге. Організатори кажуть, він дає потужний результат і нині 30 чоловік, які пройшли навчання – отримають свої відзнаки.

 Під час навчання майбутні соціальні перемовники опановували ази законодавства, майстерність комунікації та вирішення різного типу конфліктів. У громаді вони будуть такими собі місцевими помічниками дільничного.

 Поліцейські такою співпрацею задоволені. Кажуть, зацікавленні у збільшенні кількості соцперемовників, адже тоді зможуть якісніше та швидше виконувати свою роботу та частіше запобігати різноманітним злочинам чи конфліктам.

 Організатори Інституту соціальних перемовників кажуть – працюватимуть й надалі. Більше того, створять умови для віддаленого навчання.

 До слова, Інститут соціальних перемовників успішно діє у більш ніж 20 країнах світу. В Україні ж цю ініціативу першими запровадили саме на Хмельниччині.

" " " "