Три смерті за одну добу: трагічна неділя на Хмельниччині

Троє чоловіків, яким ще зовсім рано було йти за вічну межу, стали жертвами нещасних випадків

1392

На Хмельниччині минулої доби несподівана смерть забрала життя трьох чоловіків. Усі вони ще були не старі, і всі пішли з життя передчасно – через трагічні обставини.

Учора, 12 квітня, на світанку, сталася трагедія в Летичівському районі. У ДТП на території села Голосків загинув 55-річний чоловік. Чоловік був на скутері та, очевидно, не вчасно зреагував на дорожню ситуацію. Повертаючи з другорядної дороги на основну, скутерист не пропустив вантажівку “Сканія” і зіткнувся з нею.  Наслідки зіткнення були фатальні.  Травмований водій скутера помер на місці аварії.

Удень, теж із Летичівського району, надійшло повідомлення про потопельника, знайденого в Південному Бузі. Тіло молодого чоловіка побачили у воді на території села Подільське. До місця трагічної події негайно викликали рятувальників. Ті, підпливши на човні, забрали потопельника з води і доправили його до берега. Загиблий виявився зовсім молодим, 25-річним, чоловіком. Щодо причини його смерті інформації наразі не дають. Так само не повідомляють причину, яка привела його в таку пору року на річку.

Читайте також: ДТП у Хмельницькому районі: молодий хлопець не вижив

Ще одна трагедія сталася надвечір у селі Шибено Теофіпольського району. Звідти надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку. На місце події також викликали рятувальників. На момент їхнього приїзду вже була пошкодження частина покрівлі, і вогонь лютував усередині помешкання. На жаль, лише матеріальними втратами не обійшлося. В обвугленій хаті виявили тіло загиблого 43-річного господаря. А причиною пожежі став недопалок.

" " " "