Три порушення за раз: у Новій Ушиці відзначився 19-річний п’яний керманич

У Новій Ушиці 19-річний молодик сів п'яний за кермо автівки та здійснив одразу три порушення ПДД

771

В ніч на 13 травня правоохоронці затримали водія у стані алкогольного сп’яніння та виписали йому протоколи одразу по трьом статтям Адміністративного кодексу. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в смт Нова ушиця о 02:00.

За попередніми даними автомобіль “Opel Vectra” перекинувся. Пізніше виявилося, що за його кермом перебував п’яний 19-річний молодик, котрий, як часто буває в подібних випадках, не впорався з керуванням. Разом з ним в автівці перебував його 18-річний товариш.

Хлопці поверталися додому з застілля. До речі пізніше водій авто сам признався, що теж чаркував перед тим як сісти за кермо.  Огляд на вміст алкоголю в його крові підтвердив слова водія: було виявлено 1,29 проміле.

Також при цьому з’ясувалося, що до купи з нетверезим кермуванням молодик ще й не мав водійського посвідчення.

Таким чином на порушника склали цілих три адміністративні протоколи одразу – за керування автомобілем в нетверезому стані, за керування автомобілем без водійських прав та за здійснення аварії без постраждалих.

Вже невдовзі суд визначить міру покарання для горе-керманича.

Читайте також: ДТП у Дунаєвецькому районі: троє хмельничан отримали травми різного ступеню важкості

До речі, в прес-службі поліції зазначили, що це вже другий подібний випадок на Кам’янеччині за цей тиждень.

“І ми вкотре наголошуємо водіям, що заради власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху за жодних обставин недопустимо сідати за кермо нетверезими!”, — написали в прес-службі Національної поліції Хмельниччини.

" " " "