Цікава фізкультура.

1631

Спорт завжди залишиться у моді. У лютому в нашому місті стартували зміни для вчителів фізкультури. Відомий на всю Україну шоумен Олександр Педан запропонував впровадити у школах петанк, флорбол, чирлідинг, фрісбі, бадмінтон та самбо. Ідею підтримали і керівники федерацій цих видів спорту.  Деякі модулі приглянулися школам, інші – зовсім залишилися без уваги.

Всеукраїнський тур «JuniorZ» у розпалі. Олександр Педан продовжує підкорювати найбільші міста України. Нагадаємо, Хмельницький став першим, хто відгукнувся на ініціативу шоумена. Після підписання меморандуму із міським головою, одразу розпочали втілювати ідеї різноманітності уроків фізичного виховання. Звісно – це ініціатива вчителів. Їх ніхто не змушував. Найактивніше почали впроваджувати петанк. Цей вид спорту не дешевий, але простий.

Вартість цього набору складає 350 гривень. Професійні набори коштують значно більше – від семи сотень гривень.   І знайти їх не так легко, потрібно добряче погуляти на інтернет ресурсах.

До гри учні приступають після звичайної розминки.

За два місяця впровадження проекту учні встигли побувати на всеукраїнських змаганнях. І перші перемоги вже на рахунку 16 Колегіума імені Володимира Козубняка. Учні школи кажуть, хочуть більше тренувань, тоді і результати стануть ще кращими.

 

 

" " " "