Цього тижня працівники радіо, телебачення та зв’язку відзначають професійне свято. Підсумки тижня .

1064

Щодня вони приносять листи,  готують прямі ефіри та підкорюють радіочастоти. Цього тижня працівники радіо, телебачення та зв’язку відзначають професійне свято. Незважаючи на досвід та дисципліну, як і в кожній роботі, тут  трапляються  курйози та збої. То головне – швидка реакція та  бойовий дух.Ми вирішили показати  непросту роботу технічних  та творчих працівників  на прикладі нашого телеканалу. Аби кожен глядач , крім приємного перегляду, ще й на секунду задумався і про те,  праця скількох людей  закладена  у готовий відеопродукт.

Ті, хто  працює по той бік телебачення – не любить впізнаваності. І запросити їх на інтерв’ю – вкрай непросто. Ми зустрічали супротив, навіть сором в їхніх очах, коли готували цей матеріал.

Проте ми не здалися  і знайшли людей, які готові трішки привідкрити завісу над створенням  телепродукту. Наш колега із іншого телеканалу працює у цій галузі понад 10 років. І вже може порівняти  тодішні можливості та теперішній потенціал.

Очі журналіста – це камера оператора. Саме він  збирає матеріал, що стане основою майбутнього сюжету чи програми. Що має бути на озброєнні людини з камерою під час зйомки – відверто розповідає  наш колега Роман Судаков.

А ще оператори інколи так віддаються роботі, що кадри зйомок надовго  закарбовуються у пам’яті.

Технічний персонал та весь креативний відділ  наших телеканалів – майже 50 людей. Усі вони мають свою нішу у діяльності. Віднедавна кожен житель області має гарну нагоду прокидатися разом із нашими  ведучими. Ранкові ефіри – це частка позитиву на початку для глядача та нелегка доля для журналістів та режисерів. Проте в кадрі все має бути ідеально – тож світанкова творча команда  не  спить сама та не дає спати іншим.

Нічне життя та ранкове шоу – речі, які важко сумістити. Проте  ведучі кажуть –  доводиться виконували обовязки, навіть якщо на сон не було часу.

Окрім ранкових, наш телеканал щовечора готує цікаві аналітичні та ток-шоу. І тут також   велика відповідальність – вона на плечах ефірників та режисерів.

На честь дня телерадіозвязку  свою нагороду  отримала працівнця нашого телеканалу  Уляна Монько. Тендітну дівчину майже повністю закривають  великі монітори. Проте , як сама зізнається. давно мріяла  працювати на телебаченні.

Дівчина працює на телеканалі недавно, проте із колективом вже здружилась. Каже, робота непроста – тож час від часу доводиться похвилюватися.

Ось так ми працюємо – ходимо на зйомки, встаємо вранці для ефіру та засиджуємось на роботі  задля вечірніх передач. І все це  – для наших глядачів, бо свіжа та якісна інформація – необхідність у сучасному суспільстві.

" " " "