Цього тижня ті, хто передає інформацію та доносить її з допомогою листонош святкували. Підсумки тижня .

1023

Цього тижня ті, хто передає інформацію та доносить її з допомогою листонош святкували. Ще в далекі  часи письмовий лист був найпоширенішим засобом спілкування на відстані. Нині сучасні способи обміну  повідомлень поволі відтіснили конверти з марками. Проте «Укрпошта» дбає про появу цікавинок для клієнтів. Саме для них на підприємстві можуть запропонувати іменну марку.

Щодня до поштових відділень підприємства приходять сотні відвідувачів для переказу коштів , отримання посилки чи оплати комунальних. Пошта за роки існування змінила  та розширила перелік надаваних послуг. Нині з допомогою інтернету можна відстежити  рух бандеролі, застрахувати авто чи взяти кредит. Усі ці послуги надає «Укрпошта».

Проте основа  галузі – люди . У Хмельницьких відділеннях працює майже три тисячі осіб. Для багатьох з них – це єдине місце роботи впродовж життя.

Радійники цього тижня теж приймали вітання. Кожного дня хмельничани мають змогу чути голос Тетяни Гущі. Вона розповідає новини та запрошує гостей у студію. Каже, що радійні гості мають більше рішучості, адже перед камерою багато хто ніяковіє. Свою роботу вдало поєднує з телебаченням.

Сьогодні проводове радіо поволі відходить у минуле. На зміну йому з’являються сучасні ФМ- станції.  Проте  слухачів різних категорії вистачає, а попит та таку передачу інформації ніколи не зникне.

Вони щодня встають раніше сонечка, готуються до ранкових ефірів та знають найсвіжіші новини. Це – мозковий центр телеканалу ТВ7+, тут за лаштунки телебачення. Саме завдяки звукорежисерам, інженерам та випусковим редакторам виконується  технічна частина роботи на телебаченні.

Нелегка, подекуди напружена робота телебаченні залишається за кадром. Проте усі, хто хоч раз прийшов на канал, газету чи радіо, залишається тут завжди, кажуть медійники.

Камери, бандеролі, навушники – усі атрибути цікавої творчої та технічної роботи медівників та зв’язківців. Для того, аби слухач , глядач, читач отримав чергову порцію цікавої інформації, ці люди присвятили життя потрібним для суспільства  професіям.

 

" " " "