ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

377

У Сатанівській громаді відбувся всеукраїнський турнір з міні-футболу серед дітей. За першість змагались 16 команд зі всієї України. У числі кращих – спортсмени з Хмельниччини та Чернівеччини. Господарі змагань задовольнились третім місцем. А загалом, організацією турніру залишились задоволені  і діти, і тренери.

Впродовж трьох днів у Сатанові змагались футболісти за звання чемпіона. На поле вийшли гравці 2012-2013 років народження. А тижнем раніше за звання кращих боролись футболісти 2010-2011 років народження. Загалом, за час проведення турніру на поле виходило 16 команд. Серед інших – ДЮСШ Білогір’я та Сатанова, футбольні клуби «StarBalls», «VIVA CUP» та «Поділля». Із Вінниччини ФК «Юніор» привіз дві команди для участі у турнірі. Тренер команд каже, разом із колегами залучає дітей до активного способу життя.

Досить гідно виступили та пробились до фіналу футболісти із Чернівеччини. Тренер розповів, задоволений рівнем проведення турніру.

Футболісти готувались до першого чемпіонату в житті навіть влітку, розповідає тренер фіналістів турніру.

Не менше за тренерів переживали і батьки. Підтримали свої чада приїхали лише частина із них.

Тож, у фіналі зустрілись два суперники – футбольні клуби із Хмельницького та Чернівців. Перемогу здобули гравці футбольного клубу «Тірас». Проте, кожен із учасників – уже переможець. Тож на церемонії  нагородження усі діти отримали медалі, а кращі бомбардири, гравці  та воротарі – ще й грамоти.

З гідним результатом виступили і діти із Сатанова, які в останні тижні створили команду із футзалу. У громаді розвивають спорт, а сучасний майданчик дозволяє займатись не лише футболом, а й баскетболом.

Суддя змагань каже, хлопці припускались технічних помилок. Однак, загалом відзначив високу фізичну підготовку команд.

Тож кубок за перше місце на Всеукраїнському турнірі із футзалу їде до Чернівців. А діти уже готуються до нових змагань.

" " " "