Турнір зі змішаних єдиноборств «Дух Поділля». Бої у клітці.

1496

Бої у клітці. Таке  яскраве видовище очікує хмельничан на початку весни. Другий турнір зі змішаних єдиноборств  влаштують  на сцені обласного театру.  На відміну від минулого року, ці змагання  зібрали більше учасників та різноманітнішу програму виступів.

Другий турнір зі змішаних єдиноборств – видовищна боротьба титулованих спортсменів. Для проведення  боїв організатори шукали відповідний зал. Варіантів було декілька, проте в кінцевому випадку підійшла сцена обласного театру – просторе місце з гарною акустикою. В порівнянні з минулим турніром, на теперішніх змаганнях  брати участь виявили бажання більше спортсменів.

Силу,  витривалість та хорошу підготовку демонструватимуть не лише вихованці хмельницьких спортивних шкіл, а й гості з різних міст.

Наймолодші  гравці на ринзі – юнаки 16 та 17 років. Для їх участі у турнірі «Дух Поділля» дозвіл давали батьки.  Серед тих, хто змагатиметься за перемогу – Олександр Сапіташ. Хлопець вже 5 років тренується  у спортзалі та входить до складу збірної України з панкратіону. Вірить у перемогу та посилено тренується перед турніром.

Організатори обіцяють цікаве спортивне змагання та лише професійних супротивників, що вміють тримати удар. Змагання проходять у спеціальній клітці, що додасть особливого ентузіазму  вболівальникам.

Відбудеться турнір в обласному театрі  8 березня. Переглянути трансляцію боїв можна буде і на нашому телеканалі.

 

 

" " " "