Туризм на карантині: міф чи реальність

1351

Туризм на карантині. Хмельничанин підкорив Еверест у домашніх умовах. Віталій Кіт долучився до національного челенджу. Він всього за кілька днів вибрався на найвищу вершину планети. Єдине, експедиція була не реальною, а в домашніх умовах. Для сходження на гору юнаку знадобилися тільки звичайна тумба та бажання досягати нових вершин.

Туризм у період обмежень – реальний. Це доводять гуртківці Хмельницького міського центру туризму. Віталій Кіт, до прикладу, під час карантину підкорив Еверест. Всього за кілька днів він вибрався на найвищу вершину планети. Єдине, експедиція була не реальною, а в домашніх умовах. Для сходження юнаку знадобилися звичайна тумба та неабияке бажання.

У той час, коли юні туристи підкорюють вершини вдома, викладачі міського центру досліджують нові маршрути. Нещодавно, до прикладу, здійснили розвідкуу ПодільськіТовтри.

Тепер, кажуть туристи, очікують завершення карантину. Після скасування усіх обмежень з дітьми одразу ж вирушають у похід.

Маршрут, запевняють, буде цікавим. За кілька днів діти побачать не лише історичні місцини та неймовірні краєвиди, а й таємничі об’єкти ЮНЕСКО.

Стартує маршрут у Коритній та фінішує на Чемеровиччині. Єдине, що рушити у похід туристи зможутьлише після карантину. Зараз тренуються вдома та з нетерпінням чекають скасування усіх обмежень.

" " " "