TV7+. Хмельницькобленерго. З увагою та турботою

1062

З УВАГОЮ І ТУРБОТОЮ

В АТ «Хмельницькобланерго» розповіли,

Як працюють зі зверненнями споживачів

З турботою про споживачів. Саме у такому руслі кипить робота в АТ «Хмельницькобленерго». Компанія дбає про людей та постійно працює з їх зверненнями. Як саме – покажемо на прикладі Новоушицького району електромереж.

Так, тільки у цьому році працівники Новоушицького РЕМ модернізували чимало ліній електропередачі. Окрім того, енергетики постійно наглядають за станом електромереж та оперативно реагують на звернення споживачів району.

 Пані Ніна на вулиці Пушкінській, що у селі Хребтіїв, проживає вже понад сорок років. Три десятки років тому, пригадує жінка, поблизу її домівки монтували лінії електропередачі.

Аби електроенергія до домівок подавалася без перебоїв та не залежала від примх природи, люди звернулися до АТ «Хмельницькобленерго».  Довго чекати не довелося. Вже у лютому поточного року на вулиці Пушкінській працівники товариства повністю замінили лінію електропередачі.  Загалом у населеному пункті розміщено чотири підстанції та прокладено більше десяти кілометрів повітряних ліній електропередачі. Втім деякі електроопори вже давно «віджили своє» та потребували заміни. Про оновлення подбали тамтешні енергетики.

І все це для того, кажуть енергетики, щоб покращити електропостачання до кожної оселі. Після капітального ремонту, запевняють працівники РЕМ, електроенергія для жителів села Хребтіїв подаватиметься без перебоїв.

 Не залишають без уваги енергетики краю й інші села Новоушиччини. Так, працівники РЕМ постійно реагують на звернення жителів. Окрім цього, плідно співпрацюють з керівництвом самої Новоушицької ОТГ.

Турбота про людей – практично життєве кредо АТ «Хмельницькобленерго». Це – основа роботи, яка спрямована на поліпшення електропостачання до кожної подільської домівки.

" " " "