TV7+ Історія зі щасливим завершенням про собак

1054

В чотирьох стінах та на замку. У мікрорайоні Озерна в гаражному кооперативі ‘’Підлісний’’ хмельничанин утримував понад 10 собак. Як кажуть мешканці сусідніх будинків, із цим чоловіком уже неодноразово виникали проблеми через тварин. Раніше він тримав їх у власній квартирі. Але після численних скарг сусідів у різні інстанції в січні він їх переселив у підвальне приміщення в гаражному масиві. Небайдужа хмельничанка Тетяна каже, контролює ситуацію з зими. Поки ніяких результатів щодо покращення умов чотирилапим немає.

Проте цього разу небайдужі мешканці разом з волонтерами та місцевим депутатом вирішили знайти власника приміщення, в якому тримають зграю собак.  Й результат не забарився. Вже за 20 хвилин приїхав голова кооперативу. А власником собак виявився охоронець гаражів пан Володимир. Він каже, що своїх улюбленців доглядає: годує та вигулює.

Проте надати якісь документи про оренду підвального приміщення чи на щеплення собак так і не зміг.  Після довгих перемовин і вмовлянь людей, Володимир таки погодився віддати собак у притулок до Старокостянтинова. Там вже попередньо домовилися із волонтерами для прилаштування тварин. Тож під наглядом власника, чотирилапих вдалося транспортувати в притулок. На них вже чекали нові ошийники, просторі вольєри, будки, свіжа їжа, вода та вакцинація.

" " " "