Творчі та креативні. У Хмельницькому обрали кращих з кращих педагогів під час обласного етапу конкурсу “Учитель року 2020”

980

 Кращий вчитель історії працює у СІченцях Дунаєвецького району, зарубіжної літератури – у Кам’янець-Подільському, початкових класів – у Шепетівці, образотворчого мистецтва та хімії – у Хмельницькому. Такі результати обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Цього року він проходив у п’яти номінаціях. Переможці представлятимуть Хмельниччину у фінанльному етапі конкурсу “Учитель року”, що відбудеться у квітні у Львові, Рівному, Дніпрі, Чернівцях і Білій Церкві.

 Заключний обласний етап конкурсу відбувася на базі хмельницьких шкіл. Він передбачав проведення відкритого уроку. У кожній із номінацій було 6 претендентів. У Хмельницькій спеціалізованій школі 30 Наталя Соколова із Славути проводить відкритий урок з другокласниками з предмету нової української школи “Я пізнаю світ”.

 Оцінювали якість його провдення журі у складі науковців та практиків.

 Учителям предмету «Історія» знадобилися уміння організовувати навчання з погляду багаторакурсності історичних подій. Щоб зацікавити учнів учитель Січенецького НВК побудував відкритий урок на методі “мікроісторії” – коли історичні події пояснюються з точки зору очевидців.

 Конкурс проводять 25 років поспіль. Цього-визначали кращих у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта» та «Хімія».

 За результатми обласного етапу конкурсу учитилем року в номінації “Історія” став Сергій Тимофійко із Січенецького НВК. У «Зарубіжній літературі” – Інна Дякіна – вчителька ЗОШ 6 м. Кам’янець-Подільського, у номінації “Початкова школа” Інна Цимбал – вчителька Шепетівського НВК 1, у номінації «Образотворче мистецтво» – Любов Джуглій – вчителька Хмельницького ліцею 17 і вномінації “Хімія” – Наталія Зима – вчителька Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею.

 

" " " "