ТВОРЧИЙ ПРОСТІР

299

Проєкт «Гончаренко центр» запрацював у Хмельницькому. Це всеукраїнська мережа  освітніх послуг, що фінансують меценати. Тож усіх бажаючих запрошують на безкоштовне вивчення іноземних мов, тренінги та майстер-класи. Це вже 23-й центр в Україні і третій на Хмельниччині.

Прагнути більшого закликають у «Гончаренко центр» в Хмельницькому. Для цього потрібне лише бажання. Вивчити англійську тут пропонують безкоштовно, адже не всі можуть дозволити собі платні курси. Вік значення немає,- чекають і дощкільнят, і людей похилого віку.

Вже набирають дітей і дорослих на курси англійської та фінансової грамотності. Записатися можна через офіційні сторінки центру в соцмережах. Паралельно шукають викладачів для інших майстер-класів.

У центрі табу на політику та релігію. Тут намагються знайти те, що об’єднує. В перспективі діятимуть курси не лише англійської. Для підлітків можливі профорієнтаційні заходи. Людям похилого віку запропонують опанувати комп’ютер та інтернет.

На Хмельниччині це вже третій центр. Такі ж діють у Нетішині та Теофіполі. Найближчим часом може відкритися ще один. Де саме – поки не говорять.

" " " "