ТИЖДЕНЬ ГРУДНОГО ВИГОДОВУВАННЯ

398

Те що природнє те – найкраще. Для матерів – годувальниць у Хмельницькій обласній дитячій лікарні провели бесіду про користь природного годовування. Приурочили бесіду всесвітньому тижню грудного вигодовування.

Мамою вдруге нещодавно стала Надія. Жінка розповідає, старшу дитину годувала лише молоком, так само планує годувати і молодшу. Додає, материнське молоко найкраще, що може дати мама у перші дні життя дитини.

Породілля каже, до штучного вигодовування ставиться вкрай скептично. Адже саме  завдяки грудному вигодовуванню між дитиною та мамою виникає особливий емоційний зв’язок.

За словами лікарів, ризик захворіти у дитини вищий саме під час штучного вигодовування. Адже коли новонароджені отримують материнське молоко, маленький організм швидше звикає до навколишнього середовища

Вигодовування материнським молоком залишається в плюсі не тільки за якістю, а й зручністю. Ба більше у такі складні часи.

Лікарі закликають породіль вигодовувати малечу природнім шляхом, адже це добре впершу чергу для маленького,ще не зміцнілого організму.

 

 

" " " "