У 573 все лише починається: Красилів відсвяткував свій День народження.

1631

У 573 все лише починається: Красилів відгуляв свій День народження. Зі святом рідне місто городяни вітали на головній площі районного центру. Там відбувся концерт за участю місцевих талантів. Не обійшлося і без іменинних солодощів. Замість традиційного торту Красилову подарували веселку.

Святкування Дня народження рідного міста розпочали із параду вишиванок. Сотні красилівчан в національних костюмах гордо пройшли вулицями районного центру. Родина Ковальчуків повним складом також долучилася до ходи.

Пані Ольга переконує, красилівчанам є чим пишатися. Щороку місто змінюється та розвивається, кращає прямісінько на очах.

Красилівський міський голова Анатолій Жовтан не приховує, тим, що зроблено, відверто задоволений. У 2017-му завдяки підтримці районної та обласної влади вдалося втілити в життя чимало хороших задумів.

Попереду ще більше ідей та задумів, котрі, обов’язково будуть реалізовані. Голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська каже, робитимуть усе можливе і неможливе, щоби красилівчанам жилося іще комфортніше

Власне, у тому, що житимуть краще, красилівчани навіть не сумніваються. Кажуть, головне, аби в країні був мир та спокій – все інше не забариться. Цього у День народження щиро бажають своєму рідному місту.

Одними бажаннями красилівчани не обмежились. У День народження рідному місту вони презентували веселку.

 

" " " "