У 8 полку спеціального призначення відкрили сучасний майданчик для міні-футболу.

669

Підтримка фізичної форми протягом цілого року – у 8 полку спеціального призначення відкрили сучасний майданчик для міні-футболу. Особливістю його є спеціальне штучне покриття, котре дозволить займатися тут протягом цілого року. Відкривали спортивний майданчик без звичних урочистостей – футбольними матчами.

Грою в міні-футбол відкривають новий спортивний майданчик на території 8 полку спеціального призначення. У армійців Сил спеціальних операцій вимоги до фізичної гарту особливі, тож розвідники потребують відповідних умов для підготовки до виконання завдань.

Будували майданчик для міні-футболу спільно – гроші виділили і з державного бюджету, і з міської скарбниці. Покриття тут штучне, тож і в холодну пору майданчик не стоятиме пусткою.

Відкривали спортивний майданчик без звичних урочистостей – футбольними матчами між командами 8 полку, Державної фіскальної служби, збірною міської ради та ракетної бригади. До слова, хмельницькі податківці організували свою команду, беруть участь у товариських матчах.

Задачі, які виконують бійці-спецпризначенці вимагають надлюдських можливостей та постійного самовдосконалення. Поміж виконанням обов’язків на українському сході, армійці продовжують вдосконалюватися і вдома.

 

" " " "