У баскетболістів стартував тренувальний сезон

1225

Підготовка у новому форматі. У хмельницьких баскетболістів стартував тренувальний сезон. Заняття у спортсменів проходять на свіжому повітрі та містять дві складові – фізичні навантаження та гру з м’ячем. Також у програму підготовки тренери включили, здавалося б несумісні з баскетболом заняття, – кросфіт, бокс та бальні танці. Навіщо баскетболістам танцювати та як тренуються наші спортсмени?

Пом’якшення карантину і, нарешті, баскетбол. У хмельницьких спортсменів стартував тренувальний сезон. У період обмежень юнаки теж тренувалися, щоправда акцент робили лише на силові вправи.

Зараз юнаки тренуються на свіжому повітрі. Заняття – двічі на день, та, цьогоріч, у новому форматі.

Фактично до традиційного комплексу – фізпідготовки та гри з м’ячем- тренеркадодала, здавалося б, несумісні з баскетболом навантаження, – кросфіт, бокс та бальні танці. Це, каже, аби діти розвивалися всебічно.

Така комплексна підготовка, каже тренерка, вже дає плоди. Після карантину юнаки значно легше входять у тренувальний процес та відновлюють баскетбольні навики.

А ще за понад місяць тренувань, кажуть самі баскетболісти, команда зігралася наново. Тепер у повній бойовій готовості юнаки чекають старту змагального сезону.

А ось коли будуть змагання – не відомо. Сезон, ймовірно, розпочнеться вже ближче до осені. Та коли б не був старт – наші баскетболісти готові. Цьогоріч, кажуть, мають амбітні плани на першу та юнацьку баскетбольні ліги.

" " " "