У Базалії облаштували новий спортивний майданчик

412

Спорт- запорука здоров’я. Для активного розвитку підростаючому поколінню вкрай необхідно займатися різними видами спорту. Та для цього потрібно чимало обладнання. Тож виконання цієї справи постало перед благодійниками. За їх сприяння у громадах та селищах з’явилось чимало спортивних майданчиків, та на досягнутому не зупиняються.

Вихідними у Базалії відкрили новий спортивний майданчик. Його розмістили на території школи, адже саме тут діти проводять більшу частину свого дня.

Діти, котрі проживають у селищі, довгий час займались на майданчику змонтованому ще у 80-х роках минулого століття. Тож батьки звернулися до Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч” із проханням встановлення спортивних елементів.

Після офіційного відкриття діти побігли випробовувати нові констурукції. Кажуть, теперішній майданчик подобається їм більше аніж старий.

У Базалійській школі навчається понад дві сотні дітей, тут на підростаюче покоління покаладають великі надії, і обіцяють робити все можливе для їх комфортного зростання.

На святкування завітала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Вона наголошує, розвиток спорту, підтримка дітей, молоді серед пріоритетних напрямків діяльності обласної ради.

Також у Базалії вихідними відсвяткували день народження селища- 447 років з дня першої згадки. Як годиться – із піснями, танцями й короваєм.

" " " "