У благодійному фонді «Карітас» започаткували новий проект .

858

Іграшки, дитячі речі, засоби гігієни та навіть меблі .У благодійному фонді «Карітас» започаткували  новий проект, спрямований на допомогу  малозабезпеченим сім’ям.   Крім того, родинам які перебувають у складних життєвих обставинах,  надається також  психологічна допомога. А молодь, яка лише планує створити сім’ю, навчають як зробити шлюб щасливим.

У Хмельницькому благодійному фонді «Карітас» стартував новий проект «Долоні». Він спрямований  на  дітей-сиріт, вагітних жінок та матерів-одиначок. Не відмовляють тут і  малозабезпеченим сім’ям.  За  короткий час існування проекту по допомогу звернулось 50 родин.

Усі речі зібрані за допомогою благодійників.  Крім підприємців  долучаються й пересічні громадяни.  Як говорить керівник  соціального центру Сергій Бабій, хмельничани завжди активно долучаються до подібних акцій  Завдяки цьому у фонді з’явилась можливість допомагати  ще й  будинкам-інтернатам.

В рамках проекту  «Долоні» сформовано кілька напрямків.  Крім гуманітарної допомоги,  тут проводять тренінги для молодих батьків та майбутніх сімей. Також можна отримати й консультацію психолога.

Крім того у соціальному центрі працює клуб «Щаслива дитина». Тут  самотніх матусь навчають як правильно виховувати малюка, аби він виріс  особистістю.

 

" " " "