У центрі реабілітації Родинний затишок почали шити безкоштовні маски

1513

У боротьбі із коронавірусом всі методи хороші. У центрі реабілітації Родинний затишок почали шити безкоштовні маски. Для цього використовують різну тканину. Зазвичай ту, що знайшлася вдома. Готові елементи індивідуального захисту роздають своїм підопічним та людям, які невзмозі собі їх придбати.

Ще до оголошення карантину життя у реабілітаційному центрі Родинний затишок пробігало у звичайному режимі. Тут допомагали діткам, які мають аутизм та інші проблеми зі здоров’ям. Зараз всі підопічні знаходяться вдома на карантині, а працівники вирішили його пережити із користю для містян. Дістали швейну машинку, знайшли шматки тканини та розпочали пошиття масок.

І от вже кілька днів продуктивно опановують майстерність пошиття елементів індивідуального захисту. Працівники зізнаються, спочатку було важкувато призвичаїтися. Бо ніхто не має професійних швацьких навичок. Тож корисні поради шукали в Інтернеті.

Усі процеси чітко розділені між працівниками.

Тут їх одразу і прасують. За день вдається пошити два – три десятки масок. Далі їх роздають людям,які цього потребують найбільше.

" " " "