У День людей похилого віку у Хмельницькому вручали подарунки.

860

Теплі светри, продукти харчування та миючі засоби. У День людей похилого віку благодійники з «Карітасу» вирішили привітати своїх підопічних. Зібравши подарунки, вони вирушили до їх домівок. Добродійників кожного дня чекають люди, які дуже часто залишаються самотніми та без підтримки.

Любов Чєкункова вже кілька років проживає у Хмельницькому. Її життя кардинально змінилося, коли на Донбасі почалася війна. Про спокійне життя у старості вже ніхто не думав. З рідного Донецька потрібно було негайно тікати. Тепер на орендованій квартирі вона з радістю зустрічає гостей.

1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Тому благодійники вирішили своїм візитом здивувати підопічних. А символічні подарунки допомагають економити сімейний бюджет сивочолих.

Кожен із переселенців, особливо пенсійного віку, потребує допомоги. Інколи – навіть простого спілкування. Адже частенько вони проживають далеко від дітей і залишаються самотніми.

Під опікою благодійного фонду знаходиться 21 переселенець. Кожного місяця вони отримують безкоштовні ліки, миючі засоби та помічницю в господарстві.

" " " "