У джитсерів стартував змагальний сезон

915

Перші змагання у році. У хмельницьких джитсерів стартував новий сезон. Розпочався він не з рідного міста, а зі столичного турніру. На відкритий чемпіонат з’їхалися сотні бійців з різних куточків країни. Спортивну честь Хмельниччинизахищалипонад сорок представників бразильського джиу-джитсу.

Шість десятків індивідуальних нагород та три командних кубки. Так стартував змагальний сезон у хмельницьких джитсерів. Розпочався він у Києві на відкритому чемпіонаті з бразильського джиу-джитсу.Хмельниччину представляли понад сорок бійців, кожен з яких повернувся якщо не чемпіоном, то призером.

Наполеглива праця обернулася сторицею. Максим Янюк, до прикладу, завоював найбільше особистих нагород. Їх у юнака аж чотири.

Вдалим був цьогорічний старт і для Михайла Смолінського. У Києві на найвищу сходинку п’єдесталу хмельницький джитсер підіймався аж двічі.

Відзначився у столиці і ЕльдарЛуцюк. У двох версіях – кімоно та без, він став дворазовим чемпіоном.

А змагатися було дійсно непросто. На київські змагання з’їхалися понад півтисячі бійців з різних куточків країни. Були навіть бійці з-за кордону. Для хмельничан ж вони стали не лише стартом змагального сезону, а й своєрідним етапом підготовки до чемпіонату світув Абу-Дабі.

А ще хмельничани мітять на чемпіонат Європи у Дубліні. Цей старт пройде аж восени. А ось найближчі змагання  бійці запланували на прийдешні вихідні. Це буде міський турнір з бразильського джиу-джитсу.

 

" " " "